Віталій Кличко: Нас знищать опоненти, якщо ми будемо мірятися «опозиційністю»

klichko shuster

 
Демократичні сили повинні припинити сваритися між собою та зосередитися на досягненні головної мети – формування більшості у новій ВР. Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко в ефірі програми Шустер Live у прямому включенні із Запоріжжя.

«Я не погоджуюся з тезою Арсенія Яценюка про те, що опозиціонерам сьогодні не важливо рахувати відсотки. Ми йдемо у ВР не просто для того, щоб потрапити туди. Нам необхідно сформувати демократичну більшість», – сказав Кличко. За його словами, саме тому «УДАР» звернувся до соціології, яка показує рівень підтримки громадян – а ця підтримка відображається цифрами.

Кличко переконаний, що опозиція отримає набагато більший результат від об’єднання вже у парламенті. «Ми повинні об’єднуватися довкола ключових принципів, я в цьому переконаний, і сьогодні аргументовано висловив свою позицію, яка є логічною і її підтримують багато політичних експертів. Наше завдання – створити більшість у ВР. Немає ніякого сенсу йти в парламент, щоб потім сидіти там у меншості і не впливати на процеси, як це відбувається сьогодні», – сказав Кличко, звертаючись до присутнього в студії Арсенія Яценюка.

У відповідь на питання ведучого про те, чи не боїться Кличко, що опозицію з’їдять політичні опоненти від влади, політик зазначив: «Нас з’їдять лише в одному випадку – якщо ми будемо між собою сваритися і з'ясовувати, хто з нас більший опозиціонер».

Під час ефіру політик також говорив про те, що сьогодні суспільство хоче знати, коли буде відповідь про результати розслідування тієї трагедії, яка сталася в Дніпропетровську. «Це страшні події для українців і для європейців теж. Особливо напередодні Євро. Мені сьогодні телефонували з Німеччини, там теж стривожені. Люди масово здають квитки до України», – зазначив Віталій Кличко. Вибухи у Дніпропетровську – це трагедія, в якій постраждали люди. Ці події також б'ють і по іміджу нашої країни, вважає лідер партії «УДАР».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.