В «УДАРі» заявляють про початок PR-війни проти партії

udar klichko

 
В партії «УДАР» заявляють про численні випадки застосування чорного піару і відвертих провокацій проти політичної сили Віталія Кличка.


Так, в деяких регіонах – зокрема, на Львівщині і в Криму, в газетах вийшли однакові матеріали із ознаками замовлення проти партії «УДАРу». Також партійні штаби в різних регіонах отримують інформацію про те, що до редакцій газет почали надходити замовлення на розміщення подібних матеріалів. В партії наголошують, що дякують тим редакціям, які відмовляються друкувати брудні замовні статті, що завдають шкоди й самим виданням, адже замовний характер матеріалів підриває довіру до ЗМІ.

«Тривожить факт, що ці матеріали намагаються прилаштувати в ЗМІ не лише конкуренти партії «УДАР», але й ті політики, які начебто належать до демократичного табору і навіть вели переговори про приєднання до «Українського Демократичного Альянсу за Реформи». Це не відповідає принципам доброчесності», – наголошують в партії.

Також зафіксовано випадки знищення зовнішньої агітації партії «УДАР». «Зокрема, на Закарпатті було зіпсовано білборди з рекламою партії, а в Одесі, Чернігові, Дніпропетровську фірми, що займаються зовнішньою рекламою, отримали негласну вказівку не розміщувати рекламу «УДАРу» на центральних площах і багатолюдних місцях, аби не дратувати місцеву владу», – заявляють в партії.

Також почастішали випадки розповсюдження брудних листівок і навіть фальшивих газет проти партії. Зокрема, на Київщині у Броварах було поширено фальшиву газету нібито від імені громадської організації «Гроза», яку очолює претендент у кандидати від партії «УДАР» Павло Різаненко – з брехливими матеріалами проти самого Різаненка, якого начебто затримали правоохоронці за торгівлю наркотиками. У Львові на окрузі №115 розклеїли плакати із надписами проти відомого журналіста та керівника телеканалу ЗІК Дмитра Добродомова. 

В партії «УДАР» наголошують, що уважно моніторять всі випадки чорного PR і рано чи пізно назвуть імена його замовників, повідомляє прес-служба партії.



Коментарі

  +0 #1 українська політика 23 июл. 2012 г., 14:28:08
Дуже шкода, що представники ЗМІ є настільки продажні. В кінці кінців, вони живуть самі в цій країні і відповідальні також за те, що відбувається в країні.
А те, що українська політика загрузла в болоті, ну що ж, які політики така й вода в якій вони місяться. А вам пане Кличко, сили волі та удачі в виводі українського суспільства з болота.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.