У Миколаєві кишеньковий суд кинув опозиціонерку за грати

nikitkina

 
Використовуючи залякані суди та суддів, влада Януковича продовжує репресії проти членів Об’єднаної опозиції «Батьківщина» за абсурдними звинуваченнями.


31 липня Центральний райсуд Миколаєва виніс рішення про арешт Людмили Нікіткіної, заступника керівника Первомайського виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

За словами адвокатів, на момент затримання Людмила Нікіткіна навіть не знала про те, що проти неї порушено кримінальну справу ще 24 липня слідчим Первомайського відділу. 27 липня жінку вже заарештували. Сьогодні вона утримується у СІЗО.

Нагадаємо, що минулого тижня прес-служба Об’єднаної опозиції розповсюдила заяву Аркадія Корнацького, кандидата у народні депутати від опозиції по 132-му виборчому округу у м. Первомайську (Миколаївська обл.), у якій він попереджав про підготовку арештів у його команді з метою політичного тиску на нього.

За словами Корнацького, з того моменту, як він оголосив про намір балотуватися до парламенту по мажоритарному округу на Миколаївщині, прокуратура, управління по боротьбі з економічною злочинністю, контролюючі органи почали активно збирати інформацію про діяльність агрофірми з метою знайти компромат та не допустити його участі у виборах, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.