У Донецьку влада почала кримінальне переслідування кандидата від опозиції

derkach

 
Після оприлюднення списків Об’єднаної опозиції «Батьківщина» проти кандидата по 41-му мажоритарному округу у Донецьку Володимира Деркача було відкрито кілька сфабрикованих кримінальних справ.


Про це йдеться у заяві прес-служби Об’єднаної опозиції, повідомляє byut.com.ua.

В опозиції нагадали, що Володимир Деркач був активним учасником голодування чорнобильців у Донецьку і не погодився за гроші припинити відстоювати права громадян.

«Після цього проти нього була порушена кримінальна справа. Деркачу інкримінували підробку документів, які дозволили йому отримати статус потерпілого від техногенної катастрофи», - йдеться у повідомленні.

«Очевидно, зрозумівши, що не вдасться зліпити справу про статус чорнобильця, влада вирішила порушити нову абсолютно безглузду справу, звинувачуючи опозиціонера у побитті якогось студена минулого місяця», - наголошують в опозиції.

Сьогодні Володимира Деркача викликають на допит до Пролетарського райвідділу міліції.

На кандидата від опозиції постійно здійснюється психологічний тиск. Зокрема, серед ночі до нього приїжджали 7 працівників міліції, які, закривши дверний глазок, представлялися то сусідами, то сантехніками, і вимагали відкрити двері.

В Об’єднаній опозиції наголошують, що Володимир Деркач не має жодного відношення до цих кримінальних справ і є законослухняним громадянином, якого переслідують лише через його опозиційну діяльність.

«У владі дуже переживають через те, що в даному виборчому окрузі живе багато шахтарів, а кандидат від Об’єднаної опозиції є шахтарем і чорнобильцем і має велику підтримку серед виборців», - йдеться у повідомленні.

Кандидатом від влади по 41-му мажоритарному округу є голова фракції Партії регіонів в Донецькі облраді.

Об’єднана опозиція «Батьківщина» вимагає від влади закрити всі сфабриковані справи проти Володимира Деркача і припинити політичні переслідування своїх кандидатів.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.