У Дніпровському районі столиці знову побили активіста «УДАРу»

img 1298

 
В столиці вдруге за останній тиждень здійснено розбійний напад на представника партії «УДАР». У парку «Перемога» в Дніпровському районі міста, що входить до 214 виборчого округу, було побито активіста «УДАРу» Тараса Дяченка.


Активіст отримав ушкодження середнього ступеня тяжкості – струс мозку, вибитий зуб, розсічення в області скроні, зламаний палець, розірвані зв’язки. За фактом побиття Дяченко написав заяву в міліцію. Нападника вдалося затримати, наразі вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.

За словами очевидців нападу, він був спланований. «Жінка, яка була провокаторкою, довгий час сиділа й спостерігала за діями активістів партії, очікуючи на зручний момент для конфлікту. Після її сигналу невідомо звідки з’явився кремезний чоловік і без будь-яких розмов почав бити Тараса», – розповіла дружина потерпілого Наталя.

За останній тиждень це вже другий напад на активістів «УДАРу» в Дніпровському районі. 21 серпня троє невідомих напали на заступника керівника виборчого штабу «УДАРу» цього ж округу, Олександра Восколовича. В партії виключають факт нападу з корисливих мотивів , адже особисті речі Восколовича – ноутбук, мобільний телефон та гаманець залишились неушкодженими.

В партії вважають, що напади на активістів «УДАРу» пов’язані з виборчою кампанією. «Почерк» цих акцій однаковий – на наших людей нападають люди спортивної статури, метою яких є виключно бійка, оскільки особистих речей вони не віднімають. Це може свідчити про спланований характер. Але на відміну від попереднього випадку, цього разу нам вдалося затримати нападника. Тепер ми будемо вимагати порушення кримінальної справи», – йдеться у заяві партії.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.