Представники технічних партій вже торгують місцями в окружних комісіях

karpuntsov 27 08 2012

 
Представники технічних маріонеткових партій, які пройшли жеребкування і отримали квоту у ОВК, вже пропонують купити їх місця у окружних комісіях, розміщуючи відповідні оголошення навіть в мережі Інтернет. Про це заявив керівник юридичного департаменту партії «УДАР» Валерій Карпунцов в ефірі програми «Сьогодні. Про головне» на ТВі.


«У тому ж Фейсбуку ви можете знайти пости окремих людей, які пишуть, що готові продати своє місце у комісії», – сказав політик. Водночас він зауважив, що до «УДАРу» звернулися представники кількох реальних, але малочисельних політичних сил, які за результатами жеребкування потрапили до ОВК, з пропозиціями укласти угоди про співпрацю в комісіях задля спільного захисту результатів виборів.

«УДАР» готовий розглядати такі пропозиції», – заявив Карпунцов, зауваживши, що прізвища цих людей поки не будуть розголошуватися, оскільки на них йде шалений тиск з боку представників влади, і люди бояться публічно оголошувати свою прихильність до опозиції загалом та до партії «УДАР» зокрема.

Валерій Карпунцов також зауважив, що лідер «УДАРу» Віталій Кличко неодноразово звертався до інших опозиційних партій, наголошуючи на необхідності спільного захисту результатів виборів. Головний юрист «УДАРу» зазначив, що колеги по опозиції, які отримали представництво в ОВК, мають ретельно ставитися до своїх кандидатів у комісіях, аби не було більше таких випадків, як на 139 виборчому окрузі, де головою комісії за квотою НУНС став діючий депутат від Партії регіонів.

Карпунцов додав, що для роботи в комісіях «УДАР» готовий надати своїх фахових спеціалістів та продовжує наполягати на формуванні на рівні юридичних служб партій робочої групи для напрацювання спільних механізмів захисту волевиявлення громадян України, повідомляє прес-служба «УДАР».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.