На Луганщині убопівці заарештували керівника окружного штабу «УДАРу»

img 1229

 
Керівника окружного штабу Луганської обласної організації партії «УДАР» по 105 виборчому округу Сергія Злобіна було заарештовано представниками Донецького УБОПу. Про це повідомив кандидат у народні депутати від партії «УДАР» по 105 округу Геннадій Томашев.


За словами Томашева, сьогодні зранку у квартирі Сергія Злобіна представники Донецького УБОПу провели обшук, вилучили два ноутбуки, які належать окружному штабу «УДАРу». Самого Злобіна було взято під арешт та доправлено в Донецьк, де його має допитувати слідчий на прізвище Ющенко.

Формальним приводом для обшуку та арешту називають слідчі дії в рамках кримінальної справи родички затриманого, яка проживає в Донецьку. З протоколами обшуку наразі працюють юристи окружного штабу «УДАРу».

«Очевидно, що мета цього арешту – тиск на опозиційну партію «УДАР» та її кандидатів і всіх, хто сьогодні працює не з владою. Також це спроба зірвати візит Володимира Кличка в Луганську область, який відбудеться 30-31 серпня, – прокоментував ситуацію голова Луганської обласної організації «УДАРу» Віталій Серпокрилов. – Напередодні приїзду Володимира в Луганськ нам відмовили в оренді кількох великих залів в місті через начебто ремонтні роботи та інші малозрозумілі причини. І це при тому, що Володимир не має відношення до політики, він приїжджає до міста як улюбленець мільйонів українців, видатний спортсмен і громадський діяч. Але в Луганську бояться навіть прізвища Кличко. Сьогодні, коли у влади закінчилися цивілізовані методи ведення кампанії, вона перейшла до арештів найбільш активних партійців Луганщини».

Серпокрилов переконаний, що влада діє своїми звичними методами і чинить психологічний тиск на партійців «УДАРу» та лідера партії, повідомляє прес-служба «УДАРу».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.