Свій за своїм до свого, або чому регіонали злили заммінстра екології

konteyner1

 

За думкою експертів, цьогорічна передвиборча кампанія в парламент увійде в аннали українського державотворення як найцинічніша та найбрудніша. Скоріш за все, цивілізований світ, який за останніх два роки вже вдосталь наситився ганебними історіями про беззаконні політичні інтриги та брутальні злочини діючої української влади, отримає нову порцію розчарувань й остаточно закріпить за Україною статус примітивної, але дуже небезпечної плями в центрі Європи.


Новий закон про вибори в Україні, створений та проголосований регіоналами, надав діючій владі необмежену можливість маніпулювання результатами виборів. Й опозиціонерам, які здебільшого не володіють ані достатньою кількістю фінансів, ані доступом до адмінресурсу, перемогу забезпечуватиме лише оприлюднення правдивих результатів виборів. В існуючих умовах опозиція змушена ретельно готуватися до унеможливлення фальсифікації виборів, а в тому разі, якщо це все-таки відбудеться, готувати людей до виходу на вулицю.

Регіонали, в свою чергу, відчуваючи стрімке наближення свого політичного фіаско, набридливо та настирливо годують український народ безпідставною брехнею про всепоглинаючу стабільність, подолані руїни та світле майбутнє, фундамент якого вони ретельно вибудовували разом з Межигірським пальцем та вертолітними майданчиками. Вони в режимі «allinclusive» використовують адміністративний ресурс та безсоромно витрачають державний та муніципальні кошти в інтересах своїх власних передвиборчих кампаній.

Нещодавно ПР оприлюднила партійні списки до парламенту та прізвища самовисуванців за мажоритарними округами – гвардію моральних виродків, за їхньою характеристикою – «вершків суспільства» та найдосвідченіших та найталановитіших управлінців Держави.

Безпосередньо в Київських мажоритарних округах до числа цієї гвардії увійшли вже відомі, неодноразово відзначені в корупційних та кримінальних схемах дерибану муніципального бюджету та крадіжці київських земель діючі та екс-чиновники Черновецького та представники провладної команди, які виступають в якості прикриття нерейтинговим регіоналам: Олесь Довгий, Алла Шлапак, Лев Парцхаладзе, Валерій Міронов, Валерій Борисов, Ігор Лісовий, Ігор Вільдман та інші.

Кожна із зазначених «персоналій» відмітилась в розкраданні київського майна, але, згідно з ієрархією, зосередимось на передвиборчій діяльності Ігоря Лазаровича Вільдмана.

Колишній майстер з ремонту взуття, який розпочав свою успішну кар’єру в маленькій будці на Петрівці, сьогодні президент ЗАО «Корпорація «Солідарність», до складу якого входять: ТОВ «Ринок «Петрівка», ТОВ «Книжковий ринок»,  ТОВ «Совок», ТОВ «Дивосвіт-плюс», ТОВ «СОЛЛУР», МП «Лісники», ТОВ «СОТО», заступник Міністра екології та природних ресурсів, якому належить левова частка 30 кілометрової зони Київщини, який безпосередньо займався відчуженням державної резиденції Межигір’я на користь Януковича, з нашої точки зори, взяв найстрімкіший старт в цьогорічній передвиборчій кампанії в парламент.

Ще на початку липня Вільдман почав збирати підписи мешканців Оболонського району м. Києва (Ігор Вільдман балотуватиметься за мажоритарним списком ПР в 217 окрузі Оболоні) з метою заміни контейнерів із збору сміття. Представники ввіреної йому громадської організації «Єкологічно чисте майбутнє» скрупульозно обійшли квартири мешканців району та зібрали необхідну кількість підписів та почесний голова організації запустив адмінресурс.


Відомо, що Вільдман є безпосереднім керівником наглядової ради держпідприємства «Укрекоресурси», яке здійснює допомогу компаніям в сфері збору, сортуванні, транспортуванні, переробці та утилізації відходів як вторинної сировини. Саме за рахунок державних коштів Вільдман десь придбав пластикові контейнери для сміття, які, до речі, вже були у користуванні, та презентував оболонцям в якості свого власного «турботливого дарунку».

За словами Голови комісії з питань духовності та туризму Олександра Бригинця: «Прокуратура розбереться в тому, за рахунок якого бюджету та де саме Вільдман придбав контейнери для сміття, але головне не в тому. Державний чиновник, в завдання якого входить реалізації екологічних проектів, в тому числі в питанні сортування та переробки сміття, і який згідно із своїми повноваженнями, як заступник міністра екології, відповідає саме за вирішення цього питання, видає свої прямі обов’язки за громадську діяльність».

Ще декілька тижнів тому в кулуарах влади подейкували, наче Вільдман зупинятись на екологічних питаннях району не збирався, та разом з іншими однопартійцями планував «організувати» потрібний електорат за принципом «підписання договорів». Але сьогодні картина кардинально змінилась, та ганебна влада ініціювала термінову ліквідацію ганебного Ігоря Вільдмана з цьогорічної перевиборчої кампанії до Верховної ради.

Незрозуміло, що саме більше перелякало патронів відомого шахрая – його оновлені за державний кошт оболонські смітнички, або інші більш коштовні «шахер-махери», але замість нього в 217 Оболонському мажоритарному окрузі виставлена нова шахова, тобто тушкована фігура – перебіжчик з клану опозиціонерів до клану регіоналів, ненависник української мови, який нещодавно рвав на собі коси у Верховній раді під час голосування мовного закону Ківалова&Колісніченко – Василь Гуреєв.

Сподіваюсь, оболонці щиро сприймуть з’явлення чергового корумпованого регіонала Василя Гуреєва в своєму районі та з радістю проміряють йому новенькі жовтенькі крісельця, майже такі самі, як в Раді - широковідомі «смітнички від-Вільмана».

Віктор ТАРАНОВ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.