У Броварах влада вчинила напад на опозиційного кандидата

za batkivchinu

 

Учора у центрі міста Бровари Київської області міліція «знесла» агітаційний намет партії «Батьківщина», в результаті чого постраждали люди.


Про це повідомив кандидат у народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олег Кищук.

«Близько 17-ої години на Майдані Свободи кілька людей в міліцейській формі і у формі «Беркуту» зруйнували агітаційний намет «Батьківщини»», - сказав Кищук.

«В результаті, виникла сутичка. Дісталось кільком нашим агітаторам. Мене самого двічі сильно вдарили», - розповів він.

Олег Кищук повідомив, що довірену особу кандидата у депутати Сергія Бойка забрали до місцевого відділу міліції і нікого до нього не пускають.

«Мабуть, катують там нашого активіста», - сказав Кищук.

Він називає цю ситуацію помстою місцевої влади.

«Більше ніж упевнений, що все відбулося за злочинним наказом мера Броварів Ігоря Сапожка, оскільки вчора на прес-конференції за моєї участі прозвучали конкретні заяви про те, як Сапожко «кришує» незаконний гральний бізнес у місті. Очевидно, його це дістало за живе», - заявив Олег Кищук.

У прес-службі «Батьківщини» нагадують, що це вже не перший інцидент у Броварах. За кілька останніх днів невідомі особи викрали 15 банерів кандидата у депутати від опозиції. Крім того, минулого тижня десяток молодиків порізали ножами 18 агітаційних стійок Олега Кищука. Натомість міліція ніяк на це не реагує, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

  +1 #1 Shkapa 12 сент. 2012 г., 06:50:56
В одному радянському фильмі була цікава пісенька про інтелегентів: "Ударишь в спину и не ждёшь ответ. Интелегент всегда интелегент" Советскиой властью был навязан стереотип интелегента- этакий ботан в очках и без воли. Общество приняло этот образ и теперь каждое чмо считает своей объязаностью бить очки. Если украинская интелегенция хочет выжить, то объязана отрастить клыки, чтобы дать адекватный ответ на порезаные палатки, созжённые автомобили.....

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.