В Івано-Франківську прихильників Партії регіонів пропонують ховати на окремих цвинтарях

ivano arankovsk

 
Голова Івано-Франківської територіальної організації політичної партії «Фронт Змін» Володимир Шкварилюк під час зустрічі із виборцями у Галичі минулого тижня заявив, що виборцям, які проголосують за Партію регіонів, або будуть агітувати за неї — місце на окремому цвинтарі. «Регіонали» вимагають в опозиціонера публічного вибачення.


«Я думаю, що ми і наші батьки, проживши відповідний період часу, пропрацювавши, учивши наших дітей, а їм залишилось два-три роки до пенсії, не заслужили на те, щоб їм казали: «Якщо ти не будеш агітувати за Партію регіонів, то будеш звільнений з роботи», - вважає депутат обласної ради Володимир Шкварилюк. - Вони яке мають право забирати у нас роботу? Вони забрали у нас економіку, вони забрали українську мову, то лишається так, як сказав один директор школи на засіданні вчителів, забрати у нас ще душу – більше у нас вже нема що забирати».

«Я завжди, на кожному зібранні, звертаюсь до органів місцевого самоврядування, прошу їх, аби вони виділили одну сотку землі в кожному населеному пункті для того, що, як будуть ті люди агітувати за Партію регіонів, або будуть голосувати, то вони будуть поховані на окремих цвинтарях. Для того, аби на тих стежках, де поховані наші діди і прадіди, не було тої мерзоти, яка буде голосувати проти українського народу», - наголосив «фронтовик» Володимир Шкварилюк.

Громадська організація «Молоді регіони» вимагає від Володимира Шкварилюка публічного вибачення перед мешканцями Прикарпаття. Голова «Молодих регіонів» в області, кандидат у народні депутати по виборчому округу №83 Олександр Когут заявив: «Одна справа, коли допікають особисто представникам Партії регіонів. Принаймні, я до цього уже звик. Мені не раз доводиться зносити навіть особисті образи. Але бажати виборцям смерті, та ще й шукати місце для поховання, може лише людиноненависник. Освічений політик, який поважає не лише себе, а й свій народ, такого собі ніколи не дозволить сказати».

Вибачення від опозиціонера виборці Партії регіонів наразі не дочекалися, повідомляє прес-служба ГМ ОПОРА.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.