На Полтавщині затримали тираж фальшивих газет з наклепницькою інформацією про кандидата від «УДАРу»

img 1478

 
У Пирятині на Полтавщині затримали тираж фальшивих газет із матеріалами проти кандидата в депутати по 151-му виборчому округу від партії «УДАР» Тараса Кутового.


1 жовтня 2012 року в місті Пирятин на Полтавщині представники опозиції спільно з правоохоронцями затримали мікроавтобус, у якому було близько 15 тисяч листівок, які, згідно з вихідними даними, видані на замовлення кандидата в народні депутати від ВО «Батьківщина» по 151-му виборчому округу Миколи Карнауха, повідомляє прес-служба «УДАРу».

На двох шпальтах цього видання міститься брехлива інформація про іншого опозиційного кандидата по цьому ж округу, але від партії «УДАР» - Тараса Кутового. У матеріалах йому приписують зв'язки з олігархами.

Представник «Батьківщини» Микола Карнаух, від імені якого начебто були надруковані ці листівки, категорично заперечив свою причетність до чорного піару проти партії «УДАР» і її представників на окрузі, назвавши ці бюлетені «спробою розколу опозиції та намаганням посіяти недовіру у взаєминах».

Сам Тарас Кутовий, проти якого направлено цю провокацію, так само вважає справжнім замовником цієї макулатури місцеву владу. Він наголошує, що ПР виставила на ці вибори по округу непрохідних кандидатів, адже партія влади стрімко втрачає підтримку на Полтавщині. Тому сьогодні ПР і її ставленики не нехтують ніякими методами для знищення рейтингу реальних фаворитів кампанії, зокрема - кандидатів від опозиційних партій. Методика партії влади і її офіційних та прихованих кандидатів, що йдуть як самовисуванці, вже не працює - люди не готові за гречку продавати свій голос. Тож, коли нічого не залишилося, влада обрала іншу тактику - розколу опозиції, провокацій, чорного піару і брехні.

Представник «Батьківщини» Микола Карнаух зазначив, що тільки-но йому стало відомо, що від його імені у Пирятині поширюють брудну листівку, він повідомив про це в правоохоронні органи. Представники «Батьківщини» разом з міліцією затримали людей, які розповсюджували підробну газету. За цим фактом вже проводять слідчі дії.

«Ми вимагатимемо, щоб в цьому випадку розслідування було швидким, і результати, якими вони не були б принизливими для влади, були оприлюднені, а винні — покарані» - наголосив представник «УДАРу» Тарас Кутовий.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.