Керівники об’єднаної опозиції зустрілися з Юлією Тимошенко

soratniki timoshenko

 
Влада не зламала Юлію Тимошенко і їм ніколи не вдасться цього зробити. Про це заявив керівник Центрального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов вчора під час брифінгу біля харківської лікарні «Укрзалізниці», повідомляє byut.com.ua.


Він прокоментував результати зустрічі з Юлією Тимошенко, у якій також брали участь голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк і заступник голови ВО «Батьківщина» Григорій Немиря.

«Юлія Тимошенко продовжує боротьбу. У нас була дуже плідна, серйозна розмова, яка стосувалася питань, пов’язаних з фінішем виборчої кампанії, з внутрішньопартійними, політичними питаннями, які ми змогли детально обговорити», - сказав Турчинов.

«Дуже серйозна увага приділялася питанню протидії тотальній фальсифікації, яку розв’язали Партія регіонів і адміністрації президента», - додав політик.

Він також зазначив, що незважаючи на те, що керівництво Качанівської колонії вимагало, аби зустріч продовжувалася лише півтори години, їм вдалося поспілкуватися чотири години.

«Чому півтори – вони не змогли пояснити. Відповідно до закону, зустріч мала бути до чотирьох годин. І ми з Юлією Володимирівною скористалися нашими правами. Зустріч, незважаючи на тиск охорони, тривала саме чотири години», - сказав Олександр Турчинов.

У свою чергу Арсеній Яценюк повідомив, що під час зустрічі також було обговорено ведення кампанії Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

«Ми узгодили шлях до перемоги. І ми переможемо за будь-яких обставин», - наголосив він.

Яценюк зазначив, що вперше за останній рік зустрівся з Юлією Тимошенко.

«Мені дійсно було по-людськи приємно просто її обняти, поцілувати. Я був просто вражений волею цієї людини. Вона тримається, вона має масу енергії, вона бореться, вона не зламалася», - додав він.

Відповідаючи на питання журналістів, як почувається Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк сказав: «Вона тримається. Я бачу, наскільки їй складно. Вона молодець».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.