Кличко пояснив, чому створюватиме демократичну коаліцію у Верховній Раді

klichko zakarpattya

 
Підписання будь-яких угод до виборів – це як почати будувати будинок не з фундаменту, а з даху. Так Віталій Кличко пояснив закарпатцям, чому «УДАР» виступає за підписання угоди між опозиційними партіями відразу за результатами виборів. 


Кличко вважає, що останній тиждень кампанії демократичним силам варто оголосити мораторій на будь-яку взаємну критику і зосередитися на мобілізації виборців, донесенні до них своїх програм, спільній роботі на переможний результат і спільному захисті підсумків голосування. Все це сприятиме створенню демократичної більшості у наступній ВР.

«У спорті якщо ти починаєш святкувати перемогу ще до бою – це дуже поганий знак. Не можна цього робити. Так і в політиці — треба спочатку виграти вибори і захистити отримані голоси виборців, які в нас спробують вкрасти. Логічно, що тільки після цього ми зможемо створювати коаліцію. Будинок ми ж будуємо не з даху, а з фундаменту. Так само коаліцію треба формувати після проходження в парламент. Боротьба ж між опозиційними силами не призводить ні до чого хорошого. Важливо грати чесно», - заявив Кличко в закарпатському Міжгір’ї.

Політик переконаний: якщо опозиційні сили не припинять боротися між собою – від цього виграє тільки Партія регіонів. «Ми закликаємо представників демократичних сил грати чесно. З ким ми точно не будемо співпрацювати – це Партія регіонів і її сателіти – комуністи. Це політичні сили, які показали своє справжнє обличчя, підтримуючи олігархів, а не працюючи для країни і людей», - сказав лідер партії УДАР.

Також Кличко вважає за необхідне вже сьогодні вести перемовини з депутатами-самовисуванцями, що мають опозиційні погляди, аби вони долучилися до майбутньої антипрезидентської більшості.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.