В Україні розпочалась традиційна передвиборча епідемія «хвороб»

turchinov hvorobi

 

Протягом двох останніх днів на папері захворіло понад 250 тисяч українців, і кількість хворих зростає фактично щогодини.Про це на прес-конференції повідомив керівник Центрального виборчого штабу Об‘єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов, повідомляє byut.com.ua.


«Ми вже втомились наводити аргументи, які чітко підтверджують, що вибори в Україні не чесні та не прозорі. Більше того, всі останні дії влади свідчать про підготовку масштабних фальсифікацій виборчого процесу», - зазначив Турчинов.

Так, керівник штабу повідомив, що в Україні розпочалась традиційна передвиборча епідемія «хвороб».

За його словами, протягом двох останніх днів на папері захворіло понад 250 тисяч українців, і кількість хворих українців зростає фактично щогодини. «Мені важко уявити, яка буде цифра хворих українців до завершення сьогоднішньої доби», - додав він.

Керівник штабу повідомив, що перевірка причини «епідемії» виявила, що всі довідки, які видаються про хворобу людини, написані однією рукою.

«Довідки масово пишуться однією рукою, здаються у дільничні комісії. При чому, що цікаво, в Києві серед таких довідок знайшли навіть видані неіснуючими поліклініками. Наприклад, Московського району вже давно немає в Києві», - наголосив він.

Турчинов додав, що були виявлені навіть випадки «хвороби» у людей, які померли декілька років тому.

«Перевірки показали, що більшість людей, довідки про хворобу яких здали до дільничних виборчих комісій, такі довідки в медичних закладах не брали. Більше того, ці люди були здивовані, що декілька днів знаходяться на лікарняному», - наголосив Турчинов.

Він зробив висновок, що влада не тільки примушує лікарів видавати такі довідки - «вони вже і не зупиняються перед фальсифікацією цих документів».

Турчинов повідомив, що по деяких округах і дільницях кількість «захворівших» вже перевищила 7% від загальної чисельності виборців.

«Зрозуміло, що ці люди не будуть голосувати, за них проголосують на користь Партії регіонів», - додав він.

Крім того, керівник штабу повідомив, що в Ізмаїльському порту приписали на стоянці 32 судна.

«Щоб створювати фальсифікації на спецдільницях, приписують судна до портів, де будуть голосувати безконтрольно», - сказав він.

Також кричущий випадок відбувся в 141 окрузі (Одеська обл. Татарбунари).

«Партії регіонів не сподобалось жеребкування, вони вважали, що занадто багато представників опозиції в цьому районі, тому Окружна виборча комісія, де більшість мають «регіонали», вирішила додати ще по два представника ПР на дільниці, щоб вони мали не тільки просту більшість, а контрольовану більшість для проведення фальшування виборчого процесу», - зазначив керівник штабу.

За його словами, така нахабна фальсифікація, таке нахабне фальшування підготовки бази даних свідчить про те, що Партія регіонів «сподівається на безкарність, тому що силові структури вони контролюють повністю».

«Саме через сподівання на те, що силові структури, Генеральна прокуратура, МВС, СБУ займаються виключно боротьбою з опозицією, вибори в Україні так нахабно фальшуються», - зазначив Турчинов, додавши, що всю цю інформацію буде передано до міжнародних спостерігачів, «які дадуть свою оцінку виборам в Україні». 

Керівник штабу повідомив, що Об’єднана опозиція «Батьківщина» звернулась до Генеральної прокуратури та до інших силових структур з вимогою зупинити фальшування виборчого процесу.

«Але я не сподіваюсь, що ГПУ сьогодні чи завтра відрапортує, що вони затримали злочинців, що вони зупинили тотальне фальшування. Вони будуть тягнути час, писати нам відписки, що щось там перевіряють», - підсумував він.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.