Перераховують голоси і ухвалюють рішення сьогодні виключно на користь партії влади

berkut cvk

 
На цих парламентських виборах ми маємо справу з вибірковим правосуддям і вибірковим підрахунком голосів. Про це заявив заступник голови ЦВШ «УДАРу» Ростислав Павленко в ефірі 5 каналу.


Павленко зазначив, що «УДАР» звертався до суду щодо визнання недійсними результатів виборів в кількох округах і отримав відмову. Він зауважив, що сьогодні комісії перераховують голоси, а суди ухвалюють потрібні рішення виключно задля перемоги партії влади. «До прикладу – виборчий округ №93, Київська область. Дуже характерно: за даними протоколу ДВК з мокрою печаткою там на одній з дільниць 1412 громадян проголосувало. Ми дивимось базу даних виборців – 2112. Різниця в 700 голосів. Як ви думаєте, кому ці голоси пішли? Звісно, Партії регіонів. Та сама ситуація у виборчому окрузі №196, Черкаська область. Там ще веселіше. Комуністична партія України – різниця мінус десять голосів, Свобода – мінус 16, «УДАР» – мінус 24, Батьківщина – мінус 16. Зате Партія регіонів – плюс 92. От таким чином у нас рахуються результати, але спроби судового захисту на жаль дуже вибіркові», – заявив Павленко.

Як приклад вибіркової дії правосуддя представник «УДАРу» назвав ситуацію у 183 окрузі на Херсонщині. Там перемогу кандидата від «УДАРу» Андрія Путілова анулювали завдяки… ухвалі Одеського апеляційного суду.

Павленко висловив переконання, що «УДАР» та інші опозиційні політичні сили йтимуть до кінця у відстоюванні своїх позицій та захисті голосів тих виборців, які проголосували,  для того, щоб не допустити фальсифікації результатів.

«А от щодо обнуління списків – це вже один з останніх кроків. Воно матиме сенс, якщо всі три політичні сили разом приймуть таке консолідоване рішення. Поки що рано говорити, поки що ми виставляємо владі вимоги і чекаємо її реакції», – сказав заступник голови ЦВШ «УДАРу».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.