Глас народу: вибори - сфальсифіковані, результати – вкрадені

viboty ujgorod1

 
Громадяни України нині усвідомлюють, що влада шулерів вкрала їхнє волевиявлення. Останні події, а саме - протести громадян та окрема думка п’яти членів ЦВК, є підтвердженням тому, що владі байдуже, що думає народ. Її мета – лишитись при владі за будь-яку ціну. І скільки б влада не малювала на папері цифри, які зазначають начебто її перемогу, навряд чи в очах громадян ця влада буде легітимною. Так, наприклад, більшість ужгородців дуже незадоволені тим, що влада їх обікрала.


Згідно з останніми результатами парламентських виборів, в Ужгороді перемогла Партія регіонів(20526 голосів) та мажоритарник  Василь Ковач(19344 голосів). Батьківщина – 16308, УДАР – 10433, Свобода – 5758, КПУ – 23924; Сергій Ратушняк – 11112, Павло Чучка – 9033, Андрій Сербайло – 6141,Ростислав Буланов – 3327.

Ужгородці переконані, що вибори сфальсифіковані. Зазвичай, соціологічні опитування мало чим відрізняються від остаточних результатів. Вибори 2012 року, напевно, стали винятком. Як місто реагує на фальсифікацію?

Марія, 19 років: «Вибори були сфальсифіковані. Багато людей не з’явилися на виборчі дільниці 28 жовтня, і це дає підстави вважати, що за них проголосували. Я не розумію, як після очевидних фактів фальсифікацій можна й далі замилювати очі людям, говорячи про прозорість виборів?»

Ганна, 36 років: «В Ужгороді мав перемогти П.Чучка. Соціологічні опитування майже не помиляються. Принаймні, я їм довіряю. Вибори однозначно сфальсифіковані».

Ольга, 57 років: «Хтось каже, що повинні відбутися перевибори. Я так не вважаю. Вибори пройшли чесно і без фальсифікації».

Віктор, 48 років: «Перевибори мають відбутися лише на тих дільницях, на яких були зафіксовані випадки правопорушень. Хоча я не вірю, що перевибори принесуть інший результат. Наразі влада запустила  машину, яку майже нереально спинити».

Юлія, 18 років: «Я не вірю, що в Ужгороді люди підтримують Партію регіонів та Василя Ковача. Молодь мріє побачити нові обличчя у Верховній Раді, мріє про сильну державу».

Мирослава ГАРАЗДІЙ, спеціально для «Конфліктів і законів»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.