Влада відключає воду і опалення українцям, які «неправильно» проголосували на виборах

vlada pomsta

 
Влада вживає різноманітних заходів для покарання людей у тих регіонах, де проголосували проти Партії регіонів та її висуванців у мажоритарних округах. Про це заявляють в партії «УДАР», повідомляє прес-служба.


В «УДАРі» наголошують: про політичну помсту промовисто свідчать останні факти відключення води й опалення у тих регіонах, які не підтримали владу та її висуванців. Так, в Житомирі, де з великим відривом (60 проти 25%) кандидат від опозиції переміг чинного губернатора Рижука, після виборів вирішили відключити усьому місту гарячу воду. Без опалення і гарячої води залишився й Бориспіль на Київщині, де «Київоблгаз» відключив подачу газу на 16 з 19 котелень міста. Керівництво Борисполя заявляє, що боргів перед газовиками не має, відтак, відключення є незаконним та, скоріш за все, пов’язано з тим, що в місті «погано голосували за Партію регіонів».

В «УДАРі» нагадують і про публічні заяви прем’єр-міністра Азарова, який, наприклад, під час зустрічі із колективом «Домобудівного комбінату № 4» в столиці заявив: «Люди, за яких ви голосували, вам не допоможуть».

У інших регіонах, де також голосували проти влади, гостро постало питання навіть заробітних плат і базових комунальних послуг, зауважують в партії. «Основна причина цього – бюджетна політика влади напередодні виборів, коли родичі й інші наближені до можновладців отримували на свої округи десятки мільйонів гривень з бюджету для підкупу виборців. Тепер бюджет у кризі, а влада вирішила економити на тих регіонах і населених пунктах, які голосували проти неї», – йдеться в заяві партії.

В «УДАРі» наголошують, що бюджет країни – це не особистий фонд Партії регіонів, Азарова чи Януковича. «Спроби використати перерозподіл бюджетних грошей залежно від політичних симпатій виборців – злочинні і мають бути припинені», – заявляють в «УДАРі».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.