«УДАР»: Виборчий процес у Василькові розпочався із брудних технологій

brud udar

 
Представник партії «УДАР», депутат Васильківської міської ради Сергій Сабов є єдиним, легітимним кандидатом на позачергових виборах міського голови Василькова, поданим місцевим осередком партії відповідно до вимог чинного законодавства. Будь-які інші подання від імені партії є незаконними та виборчими спекуляціями влади з метою усунення основного конкурента від опозиції - єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил на виборах мера Василькова, повідомляє прес-служба партії «УДАР».

«29 квітня 2013 року відбулися збори Васильківської міської організації партії «УДАР», на яких було ухвалено рішення висунути депутата Васильківської міськради Сергія Сабова кандидатом від партії на виборах мера Василькова. Більше того, цю кандидатуру підтримали й інші опозиційні політичні сили Київщини, зокрема ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода", які домовилися про висування та підтримку узгоджених кандидатів не лише у Василькові, але й на проміжних виборах депутатів Київської облради.

Жодних інших кандидатур, окрім Сергія Сабова, на позачергових виборах Васильківського міського голови партією «УДАР» не розглядалося та не затверджувалося», - заявляють у Київській обласній організації партії.

В «УДАРі» зазначають, що напередодні виборчого процесу у Василькові у місцевому осередку партії відбулися кадрові зміни, про що були повідомлені територіальні органи юстиції. Однак, рішення про перереєстрацію місцевої організації партії свідомо затягувалося, щоб створити юридичну колізію і таким чином забезпечити існування у місті Василькові «клону» партії «УДАР».

«Люди, які подали іншу кандидатуру нібито від Васильківського осередку «УДАРу», жодного відношення до партії не мають, оскільки були ще два місяці тому виключені з партії. Тепер вони фактично стали співучасниками злочинних дій, порушень виборчого законодавства та підробки документів. Виборчий процес у Василькові розпочинається із брудних технологій», - зазначили в «УДАРі».

У Київській облорганізації партії «УДАР» підкреслили, що в судовому порядку добиватимуться реєстрації Сергія Сабова як єдиного кандидата від опозиційних сил та оскаржуватимуть рішення Васильківської міської виборчої комісії у Київському окружному адміністративному суді.

"Партія регіонів, яка стрімко втрачає підтримку, зокрема, на Київщині, спочатку намагалася відтермінувати вибори у Василькові і відмовлялася голосувати за їх призначення у парламенті. Потім, коли під тиском опозиції вибори таки призначили на червень, влада вдалася до розробки інших сценаріїв їх зриву", - наголошують в "УДАРі". Партія звертатиметься і до ЦВК з вимогою скасувати незаконне рішення Васильківського виборчкому.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.