УДАР підтримуватиме на довиборах у 5 округах кандидатів від опозиції, у яких торік влада вкрала перемогу

klichko okrugi

 

Партія «УДАР» свідомо підтримуватиме висування у 5 округах, де 15 грудня відбудуться довибори до Верховної Ради, кандидатів від опозиції, у яких влада вкрала перемогу рік тому. Про це йдеться в привітанні лідера партії «УДАР» Віталія Кличка делегатам з'їздів ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода», повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Кличко наголосив, що опозиційні сили мають спільну мету - зробити Україну сильною, розвиненою європейською державою, яку поважають у світі, а громадяни якої живуть заможно і користуються усім обсягом прав людини і громадянина. «У нас спільний ворог — корумпований режим на чолі з Януковичем, який тягне український народ вниз, у безодню сваволі і безправ’я», - зазначив лідер «УДАРу».

Водночас, зауважив Віталій Кличко, нинішньому режиму хотілося б посіяти розбрат між демократичними опозиційними силами. «Це їхній єдиний шанс утриматись при владі. Саме тому політична партія «УДАР» послідовно виступає за єдність усіх опозиційних до нинішнього антиукраїнського режиму сил. Ми маємо бути єдиними як стиснутий кулак, тоді у Януковича та його приспішників не буде шансів», - наголосив Віталій Кличко.

Він висловив переконання, що формула єдиного кандидата від опозиційних сил є переможною. «Дорогі побратими, у вас на виборах 2012 року влада підступами та фальсифікаціями відібрала заслужені перемоги у цих округах. Настав час взяти своє», - йдеться в привітанні.

Кличко запевнив, що «Батьківщина» та «Свобода» можуть повністю покластись на підтримку партії «УДАР» на цих виборах, адже кожен опозиційний штик у парламенті надзвичайно вагомий у нинішній ситуації.

«Ми також готові об’єднати зусилля у забезпеченні прозорості виборів і пропонуємо створити спільний координаційний центр, щоб разом протидіяти спробам спотворити вибір громадян. Ми повинні продемонструвати владі, а головне людям, що разом ми - сила, здатна перемогти режим Януковича і забезпечити європейське майбутнє України», - наголосив Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.