Віталій Кличко: Вже скоро режиму Януковича прийде кінець

klicko brovary

 
Від громадянської позиції і активності кожного залежить, що буде з Україною, куди вона рухатиметься. Чи зможе реалізувати стратегію успіху – чи далі залишатиметься корумпованою країною, яка в рейтингах знаходиться між Зімбабве і Сомалі. Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко під час зустрічі з мешканцями Броварів, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Нинішня влада не здатна ефективно керувати. Так «покращували» життя, що борги по зарплатах і соціальних виплатах вже більше 2 мільярдів. Так захищали права регіонів, що Київ, чотири обласні центри і низка райцентрів залишились без законно обраної влади. Так активно йшли в Європу, що зараз перспективи підписання Угоди про Асоціацію з ЄС на межі зриву», - підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що влада тисне на активістів, зокрема, у Броварах, бо боїться людей, які відкрито відстоюють свої права. Кличко зазначив, що такий тиск відчув на собі голова Броварської міської організації партії «УДАР» Роман Сімутін, якому у червні 2013 року Київський апеляційний адміністративний суд за надуманими підставами анулював свідоцтво про право займатися адвокатською діяльністю, а згодом невідомі спалили його автівку.

Крім того, у травні 2013 року було побито заступника керівника Броварського міського осередку «УДАРу» Андрія Качора, який захищав від забудови місцевий парк.

«Але запевняю: нас не залякати. Вже скоро режиму Януковича прийде кінець. Опозиція повинна обрати стратегію, яка забезпечить перемогу над Януковичем. Я вважаю, що для цього ми повинні висунути єдиного кандидата. І друге – це спрямувати програму змін в Україні – стратегію успіху країни – на вирішення проблем кожного міста, селища чи села», - заявив лідер «УДАРу».



Коментарі

  -4 #1 юрист 23 окт. 2013 г., 17:41:54
А чей режим придёт? Твой помаранчевый? Мы его уже бачили - это ЧМО!
  +2 #2 автомат калашникова 23 окт. 2013 г., 17:51:50
[quote name="юрист"]А чей режим придёт? Твой помаранчевый? Мы его уже бачили - это ЧМО![/quote]
Ты такой юрист, как из говна - пуля. ЧМО - это ты и ХАМ приблатненный
  +0 #3 Устим 24 окт. 2013 г., 15:54:52
[quote name="юрист"]А чей режим придёт? Твой помаранчевый? Мы его уже бачили - это ЧМО![/quote]
Причому тут рябий? Кличко наш! Йому довіримо булаву, - не соромно буде......!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.