За рахунок технічних партій влада готується фальсифікуватиме вибори на 5-ти «проблемних» округах

udar kodex

 
Розвиток ситуації із підготовки до проведення довиборів 15 грудня на 5 «проблемних» округах свідчить, що влада готується взяти реванш за будь-яку ціну, оскільки їй не вдалося протягнути своїх ставлеників рік тому, - заявляють в партії «УДАР».


В партії нагадали, що в результаті розподілу керівних посад у ОВК 5 округів опозиція отримала лише 6 із 15 місць голів, їх заступників та секретарів ОВК. Натомість маловідомі «технічні» партії – "Народна ініціатива", "Держава", "Зелена екологічна партія "Веселка" – отримали 8 посад. При цьому, зауважили в «УДАРі», представники технічних партій отримали 4 із 5 посад голів ОВК, а до цього представники 36 маловідомих політичних сил отримали і більшість місць членів ОВК. «Все це свідчить про те, що влада готується до чергового шліфування технології фальсифікації за рахунок абсолютного домінування в комісіях представників «технічних» партій, які працюватимуть на владу», – йдеться в заяві.

В «УДАРі» переконані, що якщо владі вдасться змоделювати потрібний результат в тих регіонах, де вона ніколи не мала достатньої підтримки, то аналогічна технологія буде застосована уже на виборах президента. При цьому, наголошують в партії, замість представників нікому не відомих технічних партій провладний сценарій реалізовуватимуть представники так само технічних кандидатів у президенти.

Партія «УДАР» надасть всебічну підтримку партнерам по опозиції у захисті результату їх висуванців від фальсифікацій. «Уже зараз ми маємо спільними зусиллями готувати контрзаходи на можливе спотворення результатів президентських виборів. Водночас, представники технічних партій, яких сьогодні за «30 срібників» намагається використовувати влада, мають задуматися про свою відповідальність. Адже цей режим не вічний, а за фальсифікації доведеться відповідати – і перш за все безпосереднім виконавцям цієї брудної роботи», - йдеться в заяві «УДАРу».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.