Кличко: Претензії щодо зняття з виборів Оробець повинна висувати своїм юристам

klichko orobets

 
Леся Оробець повинна висувати претензії до своїх юристів щодо її зняття з виборів мера столиці та депутатів Київради, оскільки вони, вочевидь, їй не повідомили про порушення закону. Про це лідер «УДАРу» Віталій Кличко заявив в коментарі журналістам в кулуарах парламенту, повідомляють «Конфлікти і закони».


Кличко наголосив, що сам був здивований рішенням ТВК про зняття Оробець. «Сьогодні зранку я зателефонував юристам і отримав інформацію про порушення закону щодо порядку висування. І як мені пояснили, ця інформація була доведена до Оробець ще три тижні тому. Чому вона за цей час не усунула порушення - питання до Лесі Оробець», - сказав лідер «УДАРу».

Кличко відкинув звинувачення Оробець на свою адресу щодо нібито причетності до зняття її з виборів мера. «Це смішно. Є закон, який порушувати не повинен ніхто», - сказав Віталій Кличко. Лідер «УДАРу» також додав, що виходячи з його рейтингу та рейтингу Лесі Оробець, йому немає сенсу проти когось воювати. «Чому не спрацювали її юристи, - питання до Лесі Оробець. Все інше - дешевий піар», - наголосив Віталій Кличко.



Коментарі

  +0 #1 Цяцямацяця 14 мая 2014 г., 11:30:20
Скоріш за все ця амбіційна та в якійсь мірі така, що завжди намагається попозувати перед камерами та натовпом, новітня "політдіячка" втрапила в халепу через от свої хибні чи псевдо "достоїнства".
А тепер шукають крайніми як завжди своїх штабістів стрілочників.
А Віталік, якби був жєнтельменом, то міг би тій свої ще недавній соратниці - Олесі, підказати, що там неправильно в оформлені нею свого кандидатства.
А загалом же краще б займалась домашніми справами: дітьми, внутрішньоквартирними облаштуваннями,прибираннями, кухнею нарешті.
Бо політика - це дуже брудні діла.
Який не був політик, а завжди від неї відходить сам чи виганяють усього вимащеного кізяком і його нещодавніми друзями-колегами, і опонентами.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.