Це такі у нас 26 жовтня будуть чесні вибори?

perepishem1

 
Сьогодні у кожну скриньку Шевченківського району почали кидати «Відкритий лист трудових колективів шкіл, дитсадків та творчих об'єднань Шевченківського району м. Києва на підтримку кандидата в народні депутати Віктора Пилипишина». Приходить цей лист в тому самому конверті «Час єднатися», в якому кілька днів тому розкидали так само в кожну скриньку звернення Пилипишина (https://www.facebook.com/Y.V.Levchenko/photos/543680982429983/).


АЛЕ! Під цим зверненням стоять підписи 30 директорів шкіл та дитсадків Шевченківського району!

Такого відкритого, нахабного використання адмінресурсу не було навіть при януковичі, й це відбувається сьогодні в столиці України, яка пройшла Майдан і в якій зараз війна.

Пилипишин використовував бренд Президента в своїй газеті, але реакції не було, розклеїв плакати, реакції не було, розіслав звернення з «Час єднатися», реакції на було, запустив технічних кандидатів під брендом Президента, реакції не було, вже запустив РЕКЛАМУ НА ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИХ каналах (1+1, Інтер тощо) з брендом «Час єднатися», реакції немає.

І ось я просто хочу запитати у міського Голови Києва, у Генпрокурора, у Президента: чи буде якась реакція на те, що директори шкіл СТОЛИЦІ та завідувачі дитсадків СТОЛИЦІ, «за порадою» пані Євгенії Ярової (кума Пилипишна - начальник районного управління освіти) займаються відвертою агітацією за цього покидька та ще й під брендом «Час єднатися».

perepishem

Такі речі взагалі комусь в діючій владі цікаві? Це такі у нас 26 жовтня будуть чесні вибори?

P. S. До речі, на відміну від чорнухи, яку розповсюджує Пилипишин проти мене (і якою теж «правоохоронні» органи не цікавляться), на цьому зверненні є всі відповідні вихідні дані. Написано чорним по-білому: «Замовник: Пилипишин В. П.»

Юрій Левченко, facebook.com



Коментарі

  +1 #1 Петро 19 окт. 2014 г., 05:57:07
Негайно звільнити всіх, хто підписав!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.