«УДАР» братиме участь у місцевих виборах

klichko kievrada17

 
Партія «УДАР» братиме участь у місцевих виборах. Сьогодні тривають консультації щодо формату участі. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі 5 каналу, відповідаючи на запитання щодо заяв Юрія Луценка нібито про гальмування переговорів між демократичними силами про формат участі у виборах.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Київського міського голови.

«У мене складається враження, що Юрій Луценко недостаньо поінформований. Я хочу чітко задекларувати: партія «УДАР» братиме участь у місцевих виборах. В якому форматі - це вже інше питання. Зараз тривають консультації з різними демократичними політичними силами. І найближчим часом ми зможемо дати відповідь на це питання», - зазначив Віталій Кличко.

Говорячи про проект змін до Конституції, мер Києва зауважив, що група «УДАР» у парламенті наразі напрацьовує свої зауваження до пропозицій щодо змін Основного закону. «Важливо роз'яснювати людям, які зміни і для чого можуть бути внесені в Конституцію», - відзначив Віталій Кличко.

Кличко також додав, що «УДАР» зробить все, щоб в місцевих органах влади не було представників партії регіонів.

«Демократичні політсили повинні зробити все, щоби після проведення виборів представників партії регіонів в місцевих органах влади не було», - заявив Віталій Кличко.

«Не секрет, що в багатьох місцевих органах влади більшість сформована ще партією регіонів. Тому демократичні сили повинні не знищувати одна одну, а спільно працювати для того, щоби представників минулої влади в місцевих органах самоврядування не було», - зазначив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що не повинно бути протистояння між людьми, які сьогодні перебувають при владі. «Ми повинні об'єднувати наші зусилля. І в жодному разі не повторювати помилок 2005-го року. Протистояння між людьми при владі нічого доброго для країни не принесе», - підкреслив мер Києва.

Віталій Кличко також зазначив, що на виборах боротиметься чесно і відкрито, як і в спорті.

«Ще не оголосили вибори, а брудні політичні технології вже почали застосовувати в столиці. Але я роблю все щиро і чесно, щоби виправдати довіру киян. Так само діятиму і на майбутніх виборах», - Віталій Кличко.

«Долю мера вирішують кияни, а не політики. І я роблю все щиро і чесно, щоби виправдати довіру киян. Зараз розповсюджують якісь чутки про нібито торги навколо двох турів виборів. Я ніколи не торгувався за посади. Я впевнений в собі, навіть якщо буде три тури виборів», - підкреслив Віталій Кличко.

«Півтора року тому ми з іншими демократичними силами стояли по один бік барикад, і мені б дуже не хотілося, щоби почалася українська політика з брудними технологіями і чорним піаром. Але, на жаль, ми вже бачимо, як розповсюджують газети, листівки з відверто брехливою інформацією. Тож я очікую нечесних правил гри. Але я чесно працюю для киян. І на виборах буду боротися чесно і відкрито, як і в спорті», - наголосив мер Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.