В Україні голосування носить суто ритуальний характер

korban berezenko 1

 
Ґвалт та й годі: у славному місті Чернігові напередодні голосування по виборах народного депутата України в 205-му мажоритарному округу кілька прихильників кандидата Корбана зупинили автомобіль, в якому виявили підроблені копії печаток дільничних виборчих комісії та Окружної виборчої комісії.


Сказати направду, жодних підстав для обговорення цього факту не бачу. В Україні з середини 90-х років голосування носить суто ритуальний характер і ніяк не впливає на підсумки «виборів». Зокрема, переможцем на виборах у Чернігові за будь-якої погоди має бути оголошений керівник Державного управління справами Березенко – незалежно від кількості гречки, яку Корбан роздав місцевому електорату.

І це не просто якась там примха Арбітра Нації. Зразу після складання присяги народного депутата пан Березенко повинен очолити фракцію Блоку Петра Порошенка в парламенті замість Ю.Луценка, який перейде працювати в Уряд – віце-прем’єром з «силового блоку» (взагалі-то Ю.Луценко хотів би очолити МВС, але Аваков зараз купляє прихильність Порошенка допомогою на виборах і тому, цілком можливо, продовжить керувати міліцією/поліцією). Також мандат складе народний депутат Кононенко – на багаторічного бізнес-партнера українського президента очікує посада прем’єр-міністра України.

Зрозуміло, що Петро Олексійович не дасть зірвати такі грандіозні плани по переформатуванню Уряду через якогось там Корбана. Очевидно, задля цього в Чернігові планується використати стандартну технологію – виготовлення фальшивих протоколів, засвідчених дублікатами печаток ДВК і ОВК.

Найбільш відомий випадок застосування такої технології – це вибори в 2012 році по мажоритарному 132-му округу в м.Первомайськ Миколаївської області. Підміну справжніх протоколів на фальшиві вдалось провернути за допомогою суддів Миколаївського окружного адміністративного суду. Як це було зроблено, я розповідав в оцій статті.

http://ua.racurs.ua/843-nepotopluvani-suddi-ta-yihni-pokrov

Тому ще раз кажу: щоби розпочати реформи в країні, не треба робити трьох речей - дивитись телевізор, сплачувати податки й ходити на вибори. Те, що за півтора роки панування нової чесної та непідкупної влади жоден з фальсифікаторів попередніх виборів не притягнутий до кримінальної відповідальності, означає, що брати участь у будь-яких виборах – то не поважати себе.

Особисто я не збираюсь ходити ні на які вибори до тих пір, доки на ліхтарі біля Міністерства внутрішніх справ України не побачу пана міністра, що гойдається поруч зі своєю першою заступницею.

Volodymyr Boyko
, facebook.com



Коментарі

  +0 #1 Дід 25 июл. 2015 г., 19:47:05
"Не важно, как проголосовали, важно, как подсчитали" - И. Сталин.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.