Ситуація в зоні АТО, вечір. Сьогодні російські окупанти 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Ситуація в зоні АТО, вечір. Сьогодні російські окупанти 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ


Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 29 серпня 2016 року:

Російські окупаційні війська не припиняють порушувати режим припинення вогню в зоні проведення АТО. Сьогодні вони 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

На Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами важкої артилерії противник ще до світанку наніс удари по Невельському та Кераміку, застосувавши калібр 152 мм. Авдіївку ворог півтори години обстрілював з самохідних установок 122 мм калібру, випустивши по ній близько восьми десятків снарядів. На ділянці Авдіївка – Луганське окупанти активно використовували міномети 120 мм та 82 мм калібру, гранатомети та великокаліберні кулемети. У Луганському до того ж супротивник задіяв бойові машини піхоти та зенітні установки, поблизу Верхньоторецького теж застосував БМП, також тут проявив себе снайпер.

На Маріупольському напрямку по позиціях у Красногорівці ворог застосував ракетні системи залпового вогню «ГРАД». Широкине продовжив обстрілювати з мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру, у Красногорівці та Павлополі використав міномети, а у Талаківці стрілецьку зброю.

На Луганщині гранатометний вогонь вівся по укріпленнях у Кримському, Новоолександрівці та Новозванівці. У Новозванівці, до того ж, зафіксовано снайперську активність.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.