Ситуація в зоні АТО, ранок 03.09.2016. За минулу добу російські окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Ситуація в зоні АТО, ранок. За минулу добу російські окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ


Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 3 вересня 2016 року:

За минулу добу російсько-окупаційні війська 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів: зафіксовано 8 випадків порушення «режиму тиші» на Маріупольському, 2 – на Луганському та 1 на Донецькому напрямках.

На Маріупольському напрямку ворог вів вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів по Широкиному. Зі стрілецької зброї - по Мар’їнці, Водяному та Старогнатівці. Окрім того, поблизу Мар’їнки активізувався снайпер.

На Луганському напрямку російські окупаційні війська відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів по Богуславському, а по Новоолександрівці застосували стрілецьку зброю.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли Авдіївку зі 120-мм міномета, гранатометів та стрілецької зброї.

Збройні Сили України на провокації не відповідають, вогонь у відповідь не відкривають.

У рамках надання допомоги місцевому населенню, військовослужбовці цивільно-військового співробітництва спільно з Міжнародною гуманітарною організацією «ADRA» доставили мешканцям населеного пункту Водяне понад 1000 літрів питної бутильованої води та вручили кожному з мешканців, а це півтора десятка людей, гуманітарну допомогу. Наразі у Водяному без води та світла залишаються мешкати у напівзруйнованих від пострілів російсько-терористичних військ будинках 8 сімей.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.