​Ситуація в зоні АТО, ранок 23.10.2016. російські окупанти 33 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Ситуація в зоні АТО, ранок 23.10.2016. російські окупанти 33 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ



Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 23 жовтня 2016 року:

За минулу добу російсько-окупаційні війська 33 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 22 провокації проти сил АТО. В районах Мар’їнки та Красногорівки противник використовував міномети 82 та 120 калібрів, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю. Поблизу Павлопіля обстріли з боку бойовиків тривали зі ствольної артилерії калібру 152мм та мінометів обох калібрів, а в напрямку Талаківки, Гнутового та Широкіного вів вогонь ворожий снайпер.

На Донецькому напрямку відбулось 8 обстрілів. В Новгородському та Нижнє Лозовому російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів вогонь БМП, міномети калібру 82мм, а у Луганському і Зайцевому – міномети 120 калібру.

Провокації проти Збройних Сил України з використанням озброєння усіх калібрів одночасно тривали в районі оборони Авдіївки. Тут противник вів вогонь з артилерії 122 та 152 калібрів, мінометів калібрів 82мм та 120мм, озброєння танку, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики 3 рази порушили режим припинення вогню. В районі Новотошківського противник обстріляв підрозділи сил АТО з кулеметів різних систем, а в Кримському – з мінометів калібру 120мм.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.