​Доба в АТО: 20 обстрілів, 3 поранених, 3 травмованих, 1 український воїни загинув

Минула доба у районі проведення АТО завершилась черговою активізацією російсько-окупаційних угруповань вздовж усієї лінії розмежування



Зведення прес-центру штабу АТО за 11.08.2017 року:

Минула доба у районі проведення АТО завершилась черговою активізацією російсько-окупаційних угруповань вздовж усієї лінії розмежування. І якщо до 18 години ворог невдало намагався майже усіма вогневими засобами ураження перевірити нашу оборону у районі Авдіївки, то ввечері напруження перемістилось на Луганський напрямок.

Так, неподалік Щастя та Новотошківського по наших позиціях бойовики декілька разів застосовували міномети та гранатомети. А по опорному пункту на підступах до Сизого випустили щонайменше 5 мін калібру 120 міліметрів. Крім того, вночі бандити майже півгодини били зі 120-міліметрового міномету по українських укріпленнях у районі Кримського.

На Приморському напрямку з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики двічі обстрілювали наш спостережний пункт неподалік Лебединського. Також збройні провокації ворога зафіксовані у районі Мар’їнки.

На Донецькому напрямку близько 21 години в результаті обстрілу наших позицій з гранатометів та великокаліберних кулеметів на околицях Авдіївки отримав поранення один український військовий. У відповідь наші бійці, дозволеними засобами ураження, оперативно накрили позиції ворога.

Загалом, упродовж минулої доби незаконні збройні формування 20 разів порушили режим тиші. Внаслідок бойових дій 3 українських захисників були пораненні, ще 3 отримали бойові травми, один – загинув, підірвавшись на міні.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.