​День в АТО: кількість обстрілів не зменшилася, 2 українських воїнів поранено

Внаслідок гранатометного обстрілу українських укріплень на підступах до Мар’янки та Водяного, двоє наших військових отримали поранення



Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 серпня 2017 року:

Сьогоднішній день у районі проведення АТО знову не пройшов спокійно. Для порівняння, минулого тижня, у світлу пору доби, кількість обстрілів наших позицій з боку російсько-окупаційних угруповань була мінімальна. Цього ж тижня бойовики відкривають вогонь без урахування часу та фактично вздовж усієї лінії розмежування.

Так, з початку доби, збройне протистояння з Авдіївської промзони перемістилось на Маріупольський напрямок. Тут під мінометний вогонь ворога потрапили наші опорні пункти у районі Широкиного, Новотроїцького, Павлополя. Вночі, внаслідок гранатометного обстрілу українських укріплень на підступах до Мар’янки та Водяного, двоє наших військових отримали поранення.

На Луганському напрямку вогневі провокації противника зафіксовані неподалік Новоолександрівки та Троїцького. А на Донецькому – злочинці вдень випустили 15 мін калібру 82 міліметри неподалік Верхньоторецького.

Варто додати, що за нашою оперативною інформацією на тимчасово окупованих територіях Донбасу командування російсько-окупаційних військ продовжує шахрайським способом затягувати місцевих у лави бойовиків. Навіть за відсутності нормальних місць праці і враховуючи серйозний ризик загинути, мешканці Донеччини не поспішають у бандформування. Натомість, російські ватажки обіцяють рекрутам службу у віддалених від лінії зіткнення районах, а виїзд на передову – тільки за згодою. Однак після підписання контракту більшість новобранців відправляють до районів ведення бойових дій, що, у свою чергу, призводить до збільшення кількості фактів дезертирства.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.