​День в АТО: зафіксовано 13 обстрілів, один український захисник поранений

У районі проведення АТО бойовики не припиняли вести вогонь по позиціях ЗСУ. Зафіксовано 13 обстрілів, один український воїн поранений



Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 17 вересня 2017 року:

У районі проведення АТО сьогодні бойовики не припиняли обстріли позицій української армії. Вже традиційно основна активність ворога фіксувалась у темну пору доби.

Так, з опівночі бойовики декілька годин поспіль били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у районі Авдіївської промзони та селища Невельське. Також вночі під вогонь ворога потрапили наші укріплення біля Пісків. А близько 13 години внаслідок обстрілу опорного пункту сил АТО поблизу Новоселівки (Друга) отримав поранення один український військовий. Зараз стан постраждалого стабільний, він перебуває в одному з лікувальних закладів регіону.

На Приморському напрямку за ніч бойовики двічі відкривали вогонь біля Водяного. А неподалік Старогнатівки понад 2 години працював великокаліберний кулемет окупантів.

Неспокійно було і на Луганському напрямку, де за останні декілька днів ворог суттєво збільшив вогневі провокації. Також вночі, близько 2 години, російські найманці били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по українських захисниках на підступах до Новозванівки.

Загалом від початку доби незаконні збройні формування 13 разів порушили перемир’я. Майже на кожен другий обстріл з боку противника сили АТО відповідали щільним вогнем.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.