​Доба в АТО: 24 обстріли, втрат серед українських бійців немає

Як і декілька днів поспіль, основна активність ворога була зафіксована на Донецькому напрямку, втрат серед наших захисників немає



Зведення прес-центру штабу АТО за 5.10.2017 року:

Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО бойовики й надалі продовжували збройні провокації проти української армії. Як і декілька днів поспіль, основна активність ворога була зафіксована на Донецькому напрямку.

Так, ввечері і вночі російсько-окупаційні угруповання двічі з великокаліберних кулеметів і гранатометів обстріляли наші позиції поблизу Майорська, Авдіївки, Опитного. З цієї ж зброї окупанти відкривали вогонь на підступах до шахти Бутівка. А поблизу Зайцевого застосовували озброєння БМП.

На Луганському напрямку проросійські найманці двічі били з мінометів калібру 82 міліметри по захисниках Лобачевого. А з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстріляли опорні пункти сил АТО біля Станиці Луганської, Валуйського, Кримського.

На Приморському напрямку під вогонь ворожих гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили наші позиції біля Широкиного, Павлополя та Водяного. А неподалік Березового, окрім гранатометів і великокаліберних кулеметів, противник застосовував озброєння БМП.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 24 рази порушили перемир’я. Під час 17 обстрілів українські військові жорстко відповідали ворогу із зброї, незабороненої мирними домовленостями. Унаслідок бойових дій втрат серед наших захисників немає.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.