​Наші вороги слабкі як ніколи і нам потрібно їх добивати - Михайло Саакашвілі

Михайло Саакашвілі опублікував відео, в якому він висловив свою думку стосовно вчорашнього нападу спецпризначенців влади на мирне наметове містечко під Верховною Радою



Як відомо, вчора близько тисячі спецпризначенців та нацгвардійців атакували табір на Грушевського. На момент штурму у наметовому містечку було приблизно сімдесят активістів руху «Визволення».

Спецпризначенці били їх, не зважаючи на те, що серед них були жінки. Деяких активістів вони вже без свідомості тягнули по снігу до автозаків, в які «запакували» решту та відвезли у невідомому напрямку. Також на момент атаки у таборі було троє народних депутатів, але це ніяк не вплинуло на плани спецпризначенців та їхнє злочинне ставлення до активістів.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.