​Доба в АТО: зафіксовано 52 обстріли, один український воїн загинув, три поранені, два травмовані

Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 52 обстріли позицій сил АТО, один український боєць загинув, троє захисників – поранені, двоє – травмовані



Зведення прес-центру штабу АТО за добу 16 квітня 2018 року:

Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 52 обстріли позицій сил АТО, при цьому й надалі застосовуючи озброєння заборонене Мінськими угодами.

Зокрема, на Луганському напрямку із забороненої 152 та 122 мм артилерії, а також мінометів калібру 82 мм та гранатометів бойовики вели вогонь по наших позиціях поблизу Зайцевого. Крім цього, агресор застосував озброєння БМП та гранатомети по українських укріпленнях під Луганським, гранатомети – неподалік Кримського, а великокаліберні кулемети – в районі Станиці Луганської та Новолуганського.

На Донецькому напрямку із заборонених 120 та 82 мм мінометів, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів обстріляні захисники Пісків. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник відкривав вогонь по оборонцях Водяного, Мар’їнки, Верхньоторецького, Авдіївки, Шахти «Бутівка», Гнутового, Кам’янки, Новотроїцького та Широкиного. Крім цього, агресор застосував бронетранспортери по наших укріпленнях неподалік Водяного, озброєння БМП – біля Талаківки та Гнутового, великокаліберні кулемети – в районі Лебединського, Мар’їнки, Талаківки, Пищевика та Павлополя. Також під обстріли зі стрілецької зброї потрапили захисники Невельського, Опитного, Лебединського, Гнутового і Талаківки, а поблизу Широкиного – вівся снайперський вогонь.

На жаль, унаслідок ворожих обстрілів один український воїн загинув, троє захисників – зазнали поранень та ще два військовослужбовці – отримали бойове травмування. Постраждалих захисників доставлено до лікувальних закладів та надано кваліфіковану медичну допомогу.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.