​Під час бойових дій минулої доби два наших воїна отримали поранення

Упродовж минулої доби, 27 травня, інтенсивність бойових дій в районі операції Об’єднаних сил зменшилася. Російско-окупаційні війська порушили режим припинення вогню 22 рази



Брифінг представника прес-центру Об'єднаних сил 28.05.2018 року:

Упродовж минулої доби, 27 травня, інтенсивність бойових дій зменшилася. Російско-окупаційні війська порушили режим припинення вогню 22 рази, з них 4 рази застосовували важке озброєння. Наші війська давали адекватну відповідь противнику.

На Горлівському напрямку бойові дії тривали в районах населених пунктів Світлодарськ, Зайцеве та Новгородське. На Донецькому напрямку – поблизу Шахти Бутівки, Красногорівки та Мар’їнки.

Під час бойових дій минулої доби два наших воїна отримали поранення, їх невідкладно було евакуйовано до шпиталю. Поточної доби, 28 травня, втрат немає.

Мала загострення ситуація на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Павлополь, Водяне та Широкине.

Вчора, близько 19 години, на спостережний пункт одного з підрозділів Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Павлополь вийшла диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до 12 осіб. Під час бойового зіткнення з переважаючими силами противника йому нанесено втрат - трьох окупантів знищено та одного поранено, захоплено одну одиницю стрілецької зброї.

Водночас, на ранок 28 травня, доля одного військовослужбовця Об’єднаних сил зі складу спостережного поста залишалася невідомою.

За даними розвідки, минулої доби в районі проведення операції всього знищено трьох та поранено трьох бойовиків російсько-окупаційних військ.

Криміногенна ситуація в районі виконання завдань операції Об’єднаних сил контрольована.

Контрольні пункти в’їзду – виїзду продовжують працювати у штатному режимі. За вчорашній день на підконтрольну Україні територію прослідувало понад 15 тисяч осіб та майже 4 тисячі транспортних засобів. 17 особам відмовлено в пропуску через лінію розмежування.

Вчора в КПВВ «Майорське» представниками Державної прикордонної служби спільно з інспектором Державної фіскальної служби затримано чоловіка з документами окупаційних органів влади. Подальшу долю громадянина України, який в пішому порядку слідував з Горлівки в Бахмут, вирішить український суд.

Перед учнями навчальних закладів гостинно відкрились двері військової частини Національної гвардії України зі складу Операції Об`єднаних сил.

Дітей ознайомили із озброєнням та технічним оснащенням військовослужбовців, а відтак представлені засоби індивідуального захисту, бронежилети, різноманітна зброя викликали непідробний інтерес та захоплення у молоді.

Кінологи показали дітлахам проходження службовими собаками смуги перешкод, процес затримання правопорушника та пошук вибухонебезпечних предметів.

За вчорашній день військовослужбовцями Об’єднаних сил доставлено адресну гуманітарну допомогу тимчасово безпритульним в Храм Святого Георгія населеного пункту Комишуваха-2 (Привілля), забезпечено безпечну роботу бригади під час проведення аварійно-відновлювальних робіт лінії електропостачання до населеного пункту Мар’їнка.

Таким чином, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати завдання за призначенням. Військово-цивільні адміністрації, правоохоронні органи працюють в штатному режимі.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.