​Учора російсько-окупаційні війська здійснили 3 прицільні обстріли позицій українських захисників

Протягом 29 липня російсько-окупаційні війська знову застосовували різні зразки озброєння на лінії бойового зіткнення. Втрат у складі підрозділів ОС протягом минулої доби немає



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

1. Протягом 29 липня російсько-окупаційні війська знову застосовували різні зразки озброєння на лінії бойового зіткнення. При цьому, вчора ворог вперше від встановленого на виконання рішення Тристоронньої контактної групи з опівночі 21 липня «режиму тиші», що передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння уздовж всієї лінії розмежування, застосував міномети по позиціях захисників України.

2. Загалом російсько-окупаційні війська здійснили вчора 3 прицільні обстріли позицій Об’єднаних сил.

З 17.10 від окупованого села Василівка ворог вів 10-хвилинний обстріл наших захисників Кам’янки застосовуючи реактивний піхотний вогнемет (РПВ).

Після 20.00 наші оборонці Гнутового зафіксували розриви 5 ворожих мін калібру 82 мм. Окупанти вели мінометний обстріл протягом 20 хвилин від села Пікузи.

Окрім цього, з 21.05 противник розпочав прицільний обстріл захисників Водяного. Ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів з напрямку від села Ужівка.

Захисники України дотримувалися сталого режиму припинення вогню.

3. Внаслідок ворожих провокаційний обстрілів втрат у складі підрозділів Об’єднаних сил протягом минулої доби немає. Проте, за інформацією Штабу ООС, вчора в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої, встановленому диверсійно-розвідувальною групою противника, один наш захисник отримав поранення. Його евакуйовано до медичного закладу.

4. Від початку поточної доби станом на зараз російсько-окупаційні війська 1 раз порушили «режим тиші».

З 00.25 ворог вів прицільний обстріл позицій Об’єднаних сил в районі смт Луганське застосовуючи гранатомети різних систем. Вогонь вівся протягом 20 хвилин з напрямку від окупованого села Нижнє Лозове.

За наявною інформацією, втрат внаслідок ворожих обстрілів від початку поточної доби серед Українських героїв немає.

Підрозділи Об’єднаних сил неухильно дотримуються встановленого на виконання рішення Тристоронньої контактної групи «режиму тиші».

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.