​Учора кількість збройних провокацій з боку російсько-окупаційних військ на лінії зіткнення зменшилася

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів втрат з нашого боку не було. Станом на 12.00 сьогодні, 19 вересня, російсько-окупаційні війська здійснили 4 обстріли



Зведення Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Порівняно з попередньою добою кількість збройних провокацій з боку російсько-окупаційних військ на лінії зіткнення зменшилася удвічі. Ворог утримався від застосування забороненого озброєння.

На Луганському напрямку противник порушив режим тиші двічі.

З початком доби окупанти з боку Доломітного упродовж години з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Травневе.

А близько 9-ї ранку влаштували обстріл наших позицій, обладнаних неподалік Кримського. 20 хвилин ворог вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку обліковано 3 обстріли.

Ніч і ранок тут минули спокійно.

Ближче до опівдня противник з кулемету великого калібру відкрив вогонь по наших захисниках Березового.

Крім того, російсько-окупаційні війська двічі за добу, вдень та увечері, обстріляли опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил біля Водяного, з ручного протитанкового гранатомету і стрілецької зброї відповідно.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів втрат з нашого боку не було.

Станом на 12.00 сьогодні, 19 вересня, російсько-окупаційні війська здійснили 4 обстріли.

На Луганському напрямку близько 1-ї години ночі з кулемету великого калібру були обстріляні позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу Золотого.

На Донецькому напрямку також з кулемету противник вночі відкривав вогонь неподалік Миколаївки.

Зранку окупанти з озброєння БМП, станкових протитанкових і автоматичних гранатометів 50 хвилин вели вогонь по опорних пунктах наших військ в районі Богданівки.

А біля Водяного застосували ручний протитанковий гранатомет та стрілецьку зброю.

За наявною інформацією, від початку поточної доби жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Підрозділи Об’єднаних сил надійно контролюють ситуацію на лінії зіткнення.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях продовжує провокувати бойові зіткнення з передовими підрозділами Об’єднаних сил, зокрема за рахунок інтенсивного застосування диверсійно-розвідувальних груп у т.зв. «сірій зоні».

При цьому диверсанти працюють також в інтересах зйомок фейкових матеріалів російськими телевізійниками. Вони підпалюють суху траву і під прикриттям «природних димових завіс» обладнують зручні позиції для обстрілів українських військ з метою провокування вогню у відповідь.

Сфабриковані у такий спосіб репортажі плануються до використання російськими ЗМІ для дезінформації суспільства та дискредитації дій Об’єднаних сил.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.