​Протягом минулої доби російські окупаційні війська 7 разів обстріляли позиції наших захисників

Бойових втрат серед наших захисників, внаслідок прицільних ворожих обстрілів, не було. Наші герої примушували ворога легким озброєнням до подальшого дотримання режиму тиші



Щоденне зведення щодо обстановки в районі проведення Операції об’єднаних сил за минулу добу, та станом на сьогодні, 4 грудня.

Протягом минулої доби російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню, при цьому використовуючи переважно піхотне озброєння.

4 обстріли зафіксовано на Донецькому напрямку.

Зранку противник обстріляв наші позиції неподалік Лебединського з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

А вже надвечір зі стрілецької зброї окупанти двічі обстріляли позиції українських захисників поблизу Старогнатівки та один раз неподалік Красногорівки.

На Луганському напрямку було зафіксовано 3 факти порушення режиму припинення вогню.

У районі Новолуганського окупанти вдень вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

З гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник також обстріляв позиції українських захисників неподалік населених пунктів Луганське та Кримське.

У переважній більшості випадків, наші герої примушували ворога до подальшого дотримання режиму тиші, застосовуючи легке піхотне озброєння.

Бойових втрат серед наших захисників, внаслідок прицільних ворожих обстрілів, немає.

Від початку поточної доби станом на 12.00, збройні формування російської федерації двічі обстріляли позиції українських військ.

З гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник вів вогонь по наших захисниках біля Новолуганського.

На Донецькому напрямку з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали позиції Об’єднаних сил поблизу н.п. Широкине.

З початку доби втрат серед наших захисників немає.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ приховано посилює бойові спроможності з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) ак зс рф з метою недопущення стабілізації обстановки, здійснення провокаційних обстрілів та нанесення втрат особовому складу об’єднаних сил. Зокрема, відмічено прибуття з території рф на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях додаткових снайперських та диверсійно-розвідувальних груп, а також підрозділів спеціального призначення.

Більшість особового складу зазначених підрозділів складають кадрові російські військовослужбовці, які пройшли відповідну підготовку у навчальних центрах і польових таборах південного та західного військових округів зс рф та мають досвід диверсійно-розвідувальної діяльності, у т. ч. з мінування місцевості, підриву об’єктів та коректування артилерійського вогню.

Підрозділи Об’єднаних сил перебувають напоготові до підступних ворожих дій в районі відсічі та стримування збройної агресії рф на сході нашої держави.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.