​Минулої доби збройні формування рф п’ять разів обстріляли позиції наших захисників

За наявною інформацією, учора, в результаті рішучих дій наших підрозділів, 2-х найманців зі складу російських окупаційних військ було поранено



Щоденне зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил за минулу добу та станом на сьогодні, 27 березня.

Минулої доби збройні формування російської федерації п’ять разів порушили режим припинення вогню. Російські окупаційні війська використовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також інше піхотне озброєння.

На Донецькому напрямку ворог чотири рази відкривав вогонь по нашим позиціям.

Із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також кулеметів великого калібру, збройні формування Російської Федерації вели обстріл позицій підрозділів Об’єднаних сил поблизу Павлополя. Загалом, противник випустив 6 мін 120-го та 45 мін 82-го калібрів по цьому напрямку.

Також із станкових та ручних протитанкових гранатометів, російські окупаційні війська відкривали вогонь по позиціям Об’єднаних сил в районі Талаківки.

Крім того, з автоматичних гранатометів та кулеметів ворог обстріляв позиції українських оборонців поблизу Славного, а неподалік Авдіївки відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку противник випустив 3 мін 82 калібру по нашим позиціях в районі населеного пункту Луганське.

Наші мужні захисники відкривали адекватний вогонь у відповідь на провокаційні обстріли окупантів. За наявною інформацією, минулої доби, в результаті рішучих дій наших підрозділів, 2 російських найманців зі складу 1 АК російських окупаційних військ було поранено.

Бойових втрат серед підрозділів Об’єднаних сил немає.

Від початку поточної доби станом на 12.00, збройні формування російської федерації тричі порушили режим припинення вогню на Донецькому напрямку.

Уранці противник випустив 6 мін 82 калібру, а також використовував станковий протитанковий гранатомет під час обстрілу позицій українських військових поблизу Талаківки.

Також з 82 мм міномету, автоматичного станкового гранатомету та великокаліберних кулеметів російські окупаційні війська вели обстріл наших позицій в районі Павлополя.

Крім того, російські окупанти відкривали вогонь по позиціям Об’єднаних сил неподалік Пісків, при цьому використовуючи ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

За наявною інформацією, бойових втрат в результаті обстрілів противника немає.

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, рф продовжує постачання пально-мастильних матеріалів, боєприпасів, озброєння та військової техніки через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Зокрема, з початку березня ц.р. на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях з рф доставлено понад 30 вагонів з боєприпасами, близько 8 тис. тон пального для техніки, більше 10 одиниць танків і бойових машин піхоти.

Водночас під виглядом гуманітарної допомоги російські т.зв. «волонтерські організації» активізували постачання підрозділам 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК матеріально-технічних засобів військового призначення, у т.ч. засобів зв’язку і комплектуючих до них, оптичних прицілів для стрілецької зброї та озброєння бойових машин. При цьому, кожний такий «гуманітарний вантаж» включає великі партії антиукраїнської пропагандистської літератури.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.