​Минулої доби російсько-окупаційні війська 16 разів обстріляли наших захисників

За даними розвідки ООС, внаслідок адекватного ведення вогню у відповідь, учора наші захисники поранили чотирьох окупантів. Втрат серед наших героїв-оборонців немає



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

1. Минулої доби російсько-окупаційні війська 16 разів порушили режим тиші на лінії бойового зіткнення, в тому числі продовжуючи свідомо застосовувати важке озброєння.

Підрозділи Об’єднаних сил жорстко придушували збройну активність окупантів черговими вогневими засобами.

Чотири рази російсько-окупаційні війська вели прицільні обстріли наших оборонців з мінометів. Зранку зі 120-го калібру — по захисниках н.п. Піски, ввечері, з цього ж калібру — у районах н.п. Оріхове та Луганське, також, з мінометів калібру 82 мм — поблизу Водяного.

Крім того, російсько-окупаційні війська порушували режим тиші в районах н.п. Мар’їнка, Павлопіль, Богданівка, Тарамчук, Оріхове, Красногорівка, Водяне, Авдіївка та Березове, де переважно застосовували гранатомети різних систем, а також стрілецьке озброєння.

За даними розвідки ООС, внаслідок адекватного ведення вогню у відповідь, наші захисники поранили чотирьох окупантів. Зазначимо, що українські воїни ніколи першими не розпочинають застосовувати зброю. При цьому наші захисники ведуть вогонь у відповідь лише після підтвердження відсутності в секторі вогню цивільних мирних мешканців та інфраструктури місцевого населення.

Учора втрат внаслідок бойових дій та прицільного ворожого вогню серед наших героїв-оборонців немає.

2. Від початку поточної доби, 26 травня, за наявною станом на 12.00 інформацією, російсько-окупаційні війська збройну активність на лінії бойового зіткнення не проявляли.

Захисники України неухильно дотримуються режиму тиші на лінії бойового зіткнення та щохвилини перебувають напоготові дати гідну ефективну відсіч на підступні ворожі дії з боку російсько-окупаційних військ.

3. За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, керівництво російських окупаційних адміністрацій за вказівкою російських кураторів продовжує заходи, спрямовані на штучне формування загрози ескалації бойових дій Україною.

З 20 травня ц.р. за «розпорядженнями» ватажків квазіутворень з’єднання та частини 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК перебувають у бойовій готовності «ПОВНА». Підрозділи інших військових формувань противника переведені на посилений режим несення служби.

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що у рамках зазначеного противником проведено наступні заходи: особовий склад викликано з відпусток; посилено передові підрозділи, зокрема чергові артилерійські підрозділи виведені на позиції; резерви з’єднань і частин виведені на полігони, отримують додатковий боєкомплект та пальне. Крім того, військові комісаріати здійснюють оповіщення приписного складу щодо їх прибуття у пункти збору, а у військових частинах російських окупаційних військ розгорнуто пункти прийому особового складу.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.