В США двое граждан получили штраф в $1.500.000 за раздачу порно в торрентах

torrenty

 
Американская видеостудия Flava Works из Флориды подала в суд на Кормелиана Брауна (Cormelian Brown) из штата Делавер и Кивэна Фишера (Kywan Fisher) из штата Виргиния. Ей принадлежат интеллектуальные права на порнофильмы, которые незаконно распространяли ответчики. Следствию удалось доказать, что Браун и Фишер зарегистрировали раздачу фильмов на нескольких торрент-трекерах, в том числе Gay-Torrents.net.


Каждый из пиратов должен заплатить по $150 тыс. штрафа за каждый из десяти фильмов, которые они раздавали в сети BitTorrent. В совокупности, каждый ответчик должен выплатить штраф по $1,5 млн. Сумма в $3 млн является абсолютным рекордом для подобных уголовных процессов. Компенсация в $150 тыс. за каждый фильм — максимально возможная по закону для физических лиц.

Для сравнения, первый в истории США осужденный по подобному делу пират Джемми Томас-Рэссет, получил штраф $2 млн за раздачу 24 файлов MP3 в сети Kazaa, это было в 2009 году, сообщает ruformator.ru со ссылкой на wired.com.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.