У США українця засудили на 30 років за створення сайту з дитячою порнографією

shinkarenko

 
Громадянин України Максим Шинкаренко засуджений судом Нью-Джерсі на 30 років в'язниці за розповсюдження дитячої порнографії. Сам обвинувачений свою провину визнав.


Жителя Харкова затримали за запитом влади Сполучених Штатів в 2009 році в Таїланді. Торік його видали американським правоохоронцям, які пред'явили Шинкаренко звинувачення відразу за 32 пунктами. Українцю загрожувало довічне позбавлення волі, однак він заявив про готовність укласти угоду зі слідством.

Як встановило слідство, Шинкаренко, перебуваючи в Україні, створив інтернет-сайт з дитячою порнографією - відвідувачі веб-порталу за 80 доларів могли переглядати фотознімки і відеоролики із записами сцен сексуального насильства над дітьми. Сайт працював протягом 3-х років - з 2005 по 2008 роки.

У процесі розслідування справи Шинкаренко слідчим з США вдалося вийти на низку аналогічних мережевих ресурсів. У результаті цього в 47 штатах було арештовано більше 600 американців, 30 з яких - жителі Нью-Джерсі, повідомляють internovosti.ru.



Коментарі

  +0 #1 Иван 10 янв. 2014 г., 22:56:47
Гепинск. Больше даже писать не нужно. Это диагноз. То что творят в Харькове Гепа и Допа это геноцид гоев.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.