Всесвітня Християнська Рада закликає бойкотувати Google

google gey

 
Члени Всесвітньої Християнської Ради закликають усіх людей доброї волі бойкотувати систему пошуку інформації Google, яка пропагує гомосексуалізм.


Пошукова система Google внесла зміни в свій логотип, розфарбувавши його райдужними кольорами гей-руху і зробивши відповідний підпис.

«У світі більше двох мільярдів християн, і ми закликаємо їх оголосити бойкот компанії Google, - сказав Олександр Бєлов, секретар генеральної колегії Всесвітньої Християнської Ради. - Віруючі повинні зайняти активну позицію, не дозволити світу перетворитися на Содом і Гоморру. Біблія однозначно називає гріх гріхом, а світло світлом і попереджає про настання часу, коли ці поняття будуть розмиті, як це сталося в Содомі і Гоморрі, де навіть непорочних ангелів намагалися спокусити. Найнебезпечніше полягає в тому, що пошуковик Google популярний серед підлітків. Виходить, що компанія відкрито пропагує сексуальні відносини серед дітей, в тому числі з представниками своєї статі. Це можна розглядати як розбещення майбутнього покоління. Саме до цього прагнуть гомосексуалісти і педофіли: переконати дітей, що гомосексуальні стосунки - норма життя. Розбещувати неповнолітніх, намагаючись впровадити в їх свідомість таке, - злочин проти людства».

«Всесвітня Християнська Рада закликає не просто бойкотувати Google, але написати скарги керівництву цієї компанії, в правозахисні організації і президенту Росії, щоб подібні вчинки не залишилися безкарними», - йдеться в прес-релізі Ради, повідомляє CNL-NEWS.



Коментарі

  +1 #1 щшгщшгщ 16 февр. 2014 г., 22:01:02
Чего, совсем долбанулись!? Это обычные цвета обычного солнечного спектра! В школе учили!
Как Однажды Жак Звонарь Городской Сломал Фонарь - красный, жёлтый, зелёный, голубой, синий, фиолетовый! Каждый Охотник Желает Знать Где Сидит Фазан!

Тупорылые ватно-фофудьевские совки! Везде им пидоры мерещатся!
  +1 #2 Олежка 16 февр. 2014 г., 22:24:13
Маразм крепчает!? В таком случає надо просто запретить радугу,
И заодно группу - Rainbow.
  +1 #3 111 16 февр. 2014 г., 22:50:23
А че не призывает придать анафеме радугу? :lol:

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.