«Кремлівською армією тролів» зайнялася контррозвідка Польщі

kreml troli

 
У зв'язку із збільшенням активності в інтернеті «патріотів і воїнів», яких у Польщі прозвали «тінями Путіна», активізувалося і Агентство Внутрішньої Безпеки Польщі, завівши одразу кілька справ з цього приводу.


Як пише тижневик Do Rzeczy, хоча поки немає загрози, що за польський кордон пролізуть так звані «зелені чоловічки», але пропагандистська війна між Росією і рештою світу ведеться в інтернеті. Контррозвідка вже займається справою «тіні Путіна», але не дає на цю тему більш докладної інформації. Про «кремлівську армію тролів», що знущаються над інтернет-користувачами багатьох країн світу, вже не раз писали західні ЗМІ. «Кремлівські тролі», пов'язані з російським агентством Інтернет досліджень, нападають і посилають спам на сервери західних ЗМІ.

Вони, перш за все, дублюють російську пропаганду і нападають на людей, які неприємно відгукуються про путінський режим.

У числі організацій, що опинилися під прицілом спецслужб, є, наприклад, Польський Слов'янський Комітет на чолі з Болеславом Тейковским. Активісти цієї організації офіційно підтримують дії Москви в Україні і хочуть створення єдиної слов'янської держави. Подібної думки також дотримуються і члени Товариства Дружби Польщі та Росії, які публікують в соціальних мережах матеріали, що дискредитують дії польського уряду щодо ситуації в Україні. Проросійські тексти також поширює радіо Glos Rosji і журнал Obserwator Polityczny.



Коментарі

  +5 #1 demian 7 окт. 2014 г., 21:21:40
Что тут сказать - полякам следует отдать должное. Эти парни без долгих раскачек делают то, чего не делаем мы в Украине. Почет и уважение нашим соседям на Висле.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.