Youtube виконує вказівки Роскомнадзору з цензури в Інтернеті

kanal bilozerskoi

 
Схоже на те, що американська компанія Google, якій належить відеохостинг Youtube, перейшла у власність Російської Федерації. Бо з невідомих мені причин вона виконує вказівки Роскомнадзору - органу, який в РФ відповідає за цензуру в Інтернеті, і вимагає від автора Youtube-каналу, тобто мене, дотримуватись законодавства РФ, до якої де-юре я не маю жодного відношення.


Сьогодні зранку я отримала від Youtube листа наступного змісту (російською і англійською мовами):

«YouTube Legal Support
[email protected]
кому: я

Добрый день,

Мы получили уведомление от Роскомнадзора (Федеральная служба по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций) о том, что контент на Вашем сайте нарушает Федеральный закон Российской Федерации № 139-ФЗ «О защите детей от информации, причиняющей вред их здоровью и развитию». Следующие URL с Вашего сайта были добавлены в запрещенный список материалов:

http://www.youtube.com/channel/UCYqLbZByHLd4TDHwZbq_8zA

Если Вы не удалите контент с Вашего сайта, компания Google может быть вынуждена заблокировать контент (вследствие уведомления Роскомнадзора и в соответствии с Российским законодательством).

С Уважением,
Команда YouTube»

У перекладі: Росії не подобається мій канал, тому Google збирається його прикрити. Бо за посиланням - навіть не якесь конкретне відео, а весь мій канал.

Трохи цифр.

Дата реєстрації каналу: 5.05.2008
Кількість переглядів: 7 840 805
Кількість завантажених відео (99% яких ексклюзивні і зняті мною власноруч): 812
Кількість підписників: 9 994
Тематика каналу: протестні та інші громадські акції в Києві, правозахист (2008-2014), війна на Донбасі (2014-2016)

Це моя восьмилітня праця, яка, судячи з наведених цифр, таки потрібна людям.

За такою логікою, можна закрити, приміром, Youtube-акаунт будь-якого українського ЗМІ чи політичної сили - вони всі не дотримуються законодавства РФ або можуть бути в цьому звинувачені.

Олена Білозерська, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.