В уральском городе ловят и бреют наголо жриц любви

putana

 
В уральском городе охоту на проституток устроили «борцы за нравственность». Жертвам насильно обривают головы. На данный момент известно о шести пострадавших. 


Одна из девушек рассказала, что пострадала от молодого человека, которого принимала на квартире. Клиент приехал к ней, неожиданно напал на нее и связал.

После этого он впустил в квартиру еще одного парня. Они обрили девушке голову и сказали перед уходом, чтобы она бросала свою «работу». Жрицу любви они не насиловали.

Примерно по такому же сценарию пострадали еще пять проституток. Но девушки не пишут заявление в полицию, так как боятся огласки.

Еще с древних времен бритые головы женщин говорили о «распутстве». К слову, знаки отличия носят проститутки в некоторых странах Европы. Например, в Испании путаны обязаны носить жилеты со светоотражающими элементами, сообщают internovosti.ru.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.