Путін убив Качиньського, бо вже тоді готувався до військової агресії

matserevich

 
У своєму виступі в польському місті Рибнік голова парламентської комісії з розслідування Смоленської катастрофи, екс-міністр внутрішніх справ Польщі Антоній Мацеревич розповів про причини вбивства росіянами польського президента Леха Качиньського під Смоленськом 10 квітня 2010.


Про це повідомляє Polska Times, передають «Конфлікти і закони».

«Агресія Росії не повинна нікого дивувати. Польська національна еліта загинула тому, що Путін готувався до агресії, а наші політики цього не бачать. Замість того, щоб підтримати Качиньського, які б упущення він не здійснював, вони віддали його життя в руки Росії, в турботливі руки офіцера КДБ (Путіна. - ред.). А потім віддали йому слідство», - заявив Мацеревіч.

Політик упевнений, що якби свого часу до президента Качиньському прислухалися, сьогодні світ би не бачив те, що відбувається в східній Україні. «Нинішня політика польського уряду загрожує існуванню Польщі в контексті подій в Україні».

Мацеревіч оприлюднив відео, показане в ефірі російського телебачення в день катастрофи 10 квітня. Відео було зроблено офіційним російським інформаційним агентством «РІА Новини». В 7-секундному фрагменті показана реконструкція вибуху літака над землею:



«Скільки разів ми чули, що не було ніякого вибуху, що пілоти хотіли вбити себе і свого президента. Це відео надійшло до мене півроку тому», - повідомив Мацеревіч.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.