Європа соромиться визнати, що в Україні йде війна

vitatutas

 

Екс-голова Верховної Ради і Сейму Литви заявив, що Європа соромиться визнати, що в Україні йде повномасштабна війна, адже тоді їй доведеться відповідно реагувати. Про це Вітатутас Ландсбергіс заявив в інтерв'ю «Голосу Америки».


«Ну, перш за все, треба називати речі своїми іменами. Що Росія - агресор, подекуди сказали. Але що йде війна, вони соромляться сказати. Може тому, що тоді треба було б прийняти якусь певну поведінку - як обходитися з тією країною, яка на європейському континенті завела війну, якої не було скільки років після 1945 року!

Напевно, не еаважуються західні уряди. І це недобре, тому що, перш за все, треба назвати речі своїми іменами, не дозволяти брехати, брехати кожен день. І це теж потрібно назвати своїм іменем: «Пане Лавров або його государ, будь ласка, не брешіть, нам набридло це слухати». Одного разу державний секретар США Керрі сказав про брехню Лаврова, але це треба сказати остаточно. За конкретних випадків треба поступати послідовно і рішуче», - підкреслив європолітик.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.