Терористи PYD зневажають права людини на півночі Сирії

teroristi pyd

 
Терористична організація PYD (відгалуження PKK на півночі Сирії - ред.), активно зневажає права людини на півночі Сирії, звинувачуючи неугодних в пособництві ДАЄШ. Про це повідомляє турецьке інформаційне агентство Анадолу.


Бойовики PYD підтримують Сирійську арабську коаліцію, що взяла в облогу контрольоване терористами ДАЄШ місто Мюнбіч, і намагаються при цьому розширити зону впливу на заході річки Євфрат.

Операція зі звільнення міста Мюнбіч від ДАЄШ триває вже третій тиждень.

Тим часом, PYD шукає шляхи поповнення своїх лав за рахунок насильницького залучення місцевої молоді до боїв. На адресу тих, хто відмовився, лунають різні загрози, їх майно грабують і арештовують.

Як повідомляє кореспондент Анадолу з посиланням на місцеві джерела, в селах Ум Адам, Дошан, Джессанет, Дедат на північ від Мюнбіча, і в районах Хирбет аль Рус і Кабірдже затримані десятки осіб.

Зокрема, в селі Ум Адам багато господарств розграбовані на тій підставі, що їх господарі нібито співпрацювали з ДАЄШ.

Крім того, бойовики створили кілька блокпостів, на яких відбирають гроші і цінні речі у жителів, які намагаються покинути Мюнбіч.

Як повідомляє кореспондент Анадолу з посиланням на землевласників в районах Кіркілікі, Гюль Ага і Дейрік, PYD минулого тижня повідомив місцевим жителям, що має намір стягувати у них 10% врожаю в якості податку.

Відзначимо, що прийнятий в 1958 році в Сирії закон передбачає розподіл з боку великих землевласників частини своїх земель серед фермерів, в обмін на що останні повинні були передати і 10% врожаю.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.