​Генерал-вбивця Сулеймані знаходився в Алеппо в момент розправи над сирійцями

У момент вбивства найманцями 14 мирних сирійців, які йшли в конвої з евакуйованими з Алеппо, іранський генерал Касим Сулеймані також знаходився в східних районах цього міста. Генерал Сулеймані, який вважається однією з ключових фігур Вартових ісламської революції Ірану і очолює групу найманців з так званих «Сил Єрусалима», напередодні побував в районі кривавої розправи над мирними сирійцями, повідомляє турецьке інформагентство Анадолу.


Фотографії Сулеймані в Алеппо поширені низкою органів ЗМІ Ірану, в тому числі сайтами fardanews.com, alef.ir і jamaran.ir.

Найманці-терористи, що знаходяться в підпорядкуванні іранського генерала Джавада, вдень 16 грудня обстріляли гумконвой з сирійцями. Близько 800 осіб, які перебували в конвої, протягом п'яти годин утримувалися в заручниках, після чого бойовики повернули їх назад в східні квартали Алеппо, що знаходяться в оточенні сил режиму Асада і загонів найманців.

Відомо, що генерал Джавад знаходиться в прямому підпорядкуванні генерала Касима Сулеймані.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.